Ahoj kočky!
Už som sa nevedela dočkať na to, keď si nájdem čas, otvorím svoj mac, zarobím si TRUVIVITY drink a napíšem Vám beauty blog o tomto božskom produkte, ktorý práve v týchto dňoch prichádza aj na náš trh. Vrátila som sa z EXPO AMWAY v Prahe a som nadšená, unesená, zamilovaná…:-) Môj objekt nadšenia je TRUVIVITY, prvá NUTRIKOZMETIKA by NUTRILITE. 
Podelím sa s Vami o pár úžasných informácií…

TRUVIVITY je spojením dvoch prestížnych značiek: Najväčšieho výrobcu prírodných doplnkov stravy NUTRILITE a jednej z 5 najpredávanejších luxusných kozmetických značiek ARTISTRY! 
Tento MOST medzi krásou a zdravím CIELENE PODPORUJE PRUŽNOSŤ PLETI, PRODUKCIU KOLAGÉNU a ZLEPŠUJE HYDRATÁCIU NAŠEJ PLETI. Je určený pre všetky žienky, pre ktoré je zdravie a krása priorita! Krása a zdravie našej pleti naozaj vychádza z nášho tela a TRUVIVITY je veľmi jednoduchý a účinný spôsob, ako podporiť vnútornú činnosť pleti!
Skladá sa z dvoch krásnych, dizajnových balíčkov: v jednom sú tablety, v druhom nápoje v prášku.

DRINK TRUVIVITY sa pije doobeda, zarobte si ho do 240 ml vody a užite si jeho osviežujúcu chuť. Chráni našup pleť počas dňa! Je určený na zníženie únavy a osvieženie Vašej pleti, ale aj tela, kedže TRUVIVITY má holistický prístup a berie naše telo, spolu s pleťou ako CELOK. V našom nápoji je okrem účinných fyto zložiek ( FYTOCERAMID komplex s obsahom ceramidov zo špeciálneho druhu pšenice ) aj vysoký obsah vitamínu C a ZINOK. 

TABLETY TRUVIVITY obsahujú okrem spomínaného FYTOCERAMID complexu aj FYTOINFUSE complex ( extrakt z kustovnice čínskej, výťažok zo šípok a výťažok z hroznových jadierok ) Tablety spapáte na noc, na podporu obnovy kolagénu a zlepšenie uzavretia hydratácie v pokožke.

Teraz pár prečo na záver:
PREČO CERAMIDY???
Fytoceramidy obnovujú ochrannú lipidovú bariéru na povrchu pleti, udržiavajú v pleti hydratáciu, chránia ju predlžujú mladý vzhľad pleti!
PREČO KUSTOVNICA ČÍNSKA???
Kustovnica ( GOJI ) je známa SUPERPOTRAVINA, bohatá na vysoký obsah vitamínu C! Je schopnosti sú: antioxidácia a ochrana kolagénových vlákien
PREČO ŠÍPKOVÁ RUŽA???
Vysoký obsah vitamínu C, odbúravanie oxidačného stresu, zlepšenie funkcie kolagénu
PREČO HROZNOVÉ ZRNIEČKA???
Podporujú čistenie pleti a obnovu kolagénu, majú silný antioxidačný účinok

VOĽNÉ RADIKÁLY = PREDČASNÉ STARNUTIE
ANTIOXIDÁCIA = PREDĹŽENIE ZDRAVIA A KRÁSY PLETI

PREČO ZINOK???                                                                                                                                                    Zinok výrazne prispieva k správnej funkcii kože! Má antivirotické účinky, účinne pomáha pri zápaloch kože, dermatitídach, pri aknóznych prejavoch, pomáha blokovať zápalové procesy pleti ( spolu s Omegou3 ) 

Krásny deň z Prahy želá ladyD

#truvivity #artistry #nutrilite #realladies #krasavpopredi

Message Us